Over ons

De complete Horeca Delivery

Bij Horeca Delivery Rotterdam vinden wij de ontzorging van de klant prioriteit nummer 1. Zo helpen we u graag met het creëren van het beste assortiment: We adviseren u over de juiste producten voor uw horecazaak, rekening houdend met uw budget, doelgroep en locatie.

Leveringen: We bezorgen uw bestelling snel en betrouwbaar, op een dag en tijd die u schikt.
Betalingen: We bieden diverse flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u altijd de oplossing kunt kiezen die het beste bij uw past.
Horeca Delivery Rotterdam is doormiddel van ons grote assortiment de geschikte totaal leverancier voor uw drankengroothandel of horecaonderneming.

Producten
0 +
Categorien
0
Jaar ervaring
0
Klant tevredenheid
0 %
Horeca Delivery Rotterdam Kroeg

Onze belofte

Horeca Delivery Rotterdam is de bezorgpartner voor bieren, wijnen en sterke dranken in de regio Rotterdam. Doormiddel van onze jarenlange ervaring in de drankenhandel kennen we de markt als geen ander en begrijpen we de behoeften van onze klanten. Zo willen wij dan ook alle horeca zaken en drankgroothandels helpen met de meest klantgerichte service.

Horeca Delivery Rotterdam

Over ons

Horeca Delivery Rotterdam is uw betrouwbare partner voor de bezorging van bieren, wijnen, sterke dranken en non-food aan horecazaken en groothandels in de regio Rotterdam. Met onze jarenlange ervaring in de drankenhandel kennen we de markt als geen ander en begrijpen we de behoeften van onze klanten.

Het team van Horeca Delivery Rotterdam bestaat uit gedreven professionals met een passie voor de horeca. We zijn trots op onze klantgerichte service en ons uitgebreide assortiment. We denken graag met u mee en bieden u altijd de beste oplossing.

Horeca Delivery regio Rotterdam

Voordelen

Waarom Horeca Delivery Rotterdam?

Advies nodig?
Neem vandaag nog contact op!

Pagina's

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring

Contact details

© 2024 Created by Start-Upp